Postupak narudžbe Hal E-Bank/Corporate

Reference num. 3896 Views: 2783
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...

Hal E-Bank/Corporate je zasnovana na zajedničkoj bazi podataka. Na mrežnoj verziji Hal E-Bank moguće je da se istovremeno poveže više korisnika sa različitim ovlaštenjima. Radi na način korisnik/server i zato mu je neophodna zajednička baza podataka, obično instalirana na posebnom računaru sa dobrim performansama koji ima ulogu servera. Na njemu je potrebno instalirati programsku opremu IBM DB2 C-Express, na radne stanice IBM DB2 Client i Hal E-Bank. Svu programsku opremu kao i međusobno povezivanje je potrebno konfigurirati. Ovaj posao je potrebno da napravi za to osposobljena osoba. Hal E-Bank/Corporate omogućava pristup do svih računa preko iste aplikacije i sa istom karticom JEDNA ZA SVE.

 

 

Halcom pruža pomoć prilikom instalacije i početka korištenja svojih proizvoda. Kako?
Pismena narudžba

Narudžbenicu za instalaciju višekorisničke verzije možete podnijeti preko e-maila. Popunite zahtjev koji se nalazi ovdje.

Ispunjenu narudžbenicu (potpisanu i pečat) pošaljete na:

  • skeniranu na mail: helpdesk@halcom.ba
  • poštom na adresu: Halcom d.o.o., Fra Anđela Zvizdovića 1, 71000 Sarajevo

Za pomoć pri ispunjavanju možete pozvati Halcom Helpdesk, tel. 033/263 064 ili nas kontaktirajte mailom: helpdesk@halcom.ba.

Po prijemu narudžbe, kontaktirat ćemo vas da se dogovorimo za termin instalacije i provjerimo raspoloživu programsku i mašinsku opremu. Naručene usluge izvodimo po dogovoru, nakon plaćanja.

Cjenovnik-Halcom-HD_2023.pdf 2.22 Mb download
Narudzba_Hal_E-Bank_corp.pdf 250.75 Kb download