Udaljena pomoć

Reference num. 6032 Views: 45206
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4.60 out of 5)
Loading...

Udaljena pomoć omogućava da se agent Halcom tehničke podrške poveže na računar klijenta i tako pomogne u rešavanju problema.

Team Viewer možete preuzeti ovde. Više informacija o udaljenoj pomoći možete dobiti pozivom na broj +381 11 3032 432.

IZJAVA O SIGURNOSTI PODATAKA

U skladu sa Zakonom zaštiti podataka o ličnosti, Halcom a.d. se obavezuje na zaštitu podataka koje dobije prilikom pružanja udaljene pomoći na klijentskom računaru. Za  pružanje sigurne, user-friendly i korisne tehničke i korisničke podrške u elektronskom bankarstvu skupljamo i čuvamo sledeće informacije

  • Kontakt podatke (npr. ime i prezime, preduzeće, telefonski broj, e-mail adresa);
  • Podatke vezane za podršku i održavanje (prijava greške ili zahtev, opis greške ili pitanja, podaci o korišćenoj programskoj opremi, opis mere i komunikacija, slike i podaci sa ekrana, primer fajlova sa greškama);
  • Dokumente i komunikaciju vezanu za podršku ili održavanje (prijava greške, narudžbnice, poruke, datoteke s greškama, slike ekrana, itd.).

Halcom koristi podatke klijenata koji su dobijeni prilikom udaljene pomoći isključivo za pružanje dodatne podrške svojih programskih rešenja i ni pod kojim uslovima i okolnostima nije odgovoran za bilo koju štetu zbog izgubljenih podataka i informacija, nastalu kao posledica izvršavanja dodatne podrške.

Halcom vodi evidenciju o pruženoj usluzi putem udaljenog pristupa u skladu sa zakonom propisanim rokom za potraživanje.

Klijent je dužan da se pobrine za zaštitu podataka zatvaranjem svih prozora i dokumenata koji sadrže lične i/ili osetljive podatke pre nego što kontaktira agenta za udaljenu pomoć.

Pravila zaštite podataka možete pronaći OVDE.

Instalirajte program za udaljenu pomoć
Prosim obkljukajte, da se strinjate z izjavo o skrbi za varnost podatkov.